Panaszkezelés

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával induló kampányunk keretében 2018. március 31-ig Ön ingyenesen hozzáférhet terméktesztjeinkhez, illetve szintén díjmentesen állunk rendelkezésére fogyasztóvédelmi tanácsadással munkanapokon, azaz hétfőtől péntekig délelőtt 10 és délután 16 óra között.
Amennyiben bármilyen általános kérdése, esetleg vállalkozással szembeni konkrét panasza lenne a fenti időpontokban a következő telefonszámon várjuk hívását: +3630-416-1116.
Amennyiben inkább írna nekünk, levelét az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk, amelyre minden esetben a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.
Személyes ügyfélfogadásra nincs lehetőség.

Amennyiben a velünk való konzultáció után - vagy akár attól teljesen függetlenül - úgy dönt, hogy konkrét panaszügyében békéltető testületi eljárást kíván kezdeményezni, úgy kérjük töltse le az alább található PDF dokumentumot, azt töltse ki, kézzel írja alá, szkennelje be, és küldje el nekünk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, hogy az eljárás megindulhasson. Az eljárás megindítása után természetesen a további teendőkről írásban tájékoztatást fog kapni.

Kérelem

 

Végezetül szeretnénk felhívni figyelmét a következőkre: a jogi tanácsadás során az Egyesület, illetve az Egyesület képviseletében eljáró személy mindent megtesz annak érdekében, hogy az Ön problémájának megoldására megfelelő tanácsot nyújtson, ugyanakkor az Egyesület, illetve az Egyesület képviseletében eljáró személy a jogi tanácsadás során nyújtott információk helyességéért, pontosságáért, teljességéért, késedelem mentességéért, továbbá az Ön problémájának megoldásáért semmilyen felelősséget nem vállal, a nyújtott tanács kizárólag tájékoztató jellegű, azt Ön kizárólag saját felelősségére és kockázatára fogadja meg.

 


A projekt a a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával valósul meg
Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

 Nemzeti Fejlesztési Minisztérium - a fogyasztók érdekében