Fehér Akác Csárda
 LIZA AQUA & CONFERENCE HOTEL***SUPERIOR
FEHÉR AKÁC CSÁRDA


A lajosmizsei Liza Aqua & Conference Hotel*** Superior, Fehér Akác Csárda két éve nyitotta meg kapuit, és azóta is folyamatosan várja kedves vendégeit.
Legfőbb célja, hogy a betérő vendégeket egy szép, igényes és egyben sajátos helyszín, valamint udvarias személyzet és kedves kiszolgálás fogadja.

Az étlapon megtalálhatóak a hagyományos és különleges magyaros ételek, ízek, melyek a külföldi vendégeket is annyira vonzzák. Az ételeket két fő helyszínen szolgálják fel:

Az étterem ékköve a 80 fő férőhelyes Fehér Akác Csárda, melynek sajátos megjelenése, egyedi kialakítása és tágas belső tere ejti rabul a Vendégek szívét. Az épület összképe kívülről és belülről egyaránt kuriózumnak számít. A csárda végében található búbos kemence, valamint a kínálóként funkcionáló lőcsös szekér hivatott a különleges hangulat megteremtésére. A Csárdához tartozik egy kültéri terasz is, ahol szintén megtalálhatóak a falusias jellegre utaló dekorációs elemek. A Csárdában szerdától vasárnapig ebéd- és vacsoraidőben is élőzenével várják kedves Vendégeiket!

Az étterem másik helyszíne a Tükörterem, ami szintén lehetőséget biztosít arra, hogy a hagyományos és különleges ízeket megkóstolhassák. Nevéből adódóan, a falat számos tükör és festmény díszíti. A helyiség a modernkor külsejét és eleganciáját viseli. Szállóvendégek részére bőséges, svédasztalos reggelit kínál, ezen kívül természetesen ebéd és vacsora elfogyasztására is tökéletes helyszínt biztosít a különterem.
A Tükörteremhez szintén párosul egy terasz, ahol a vendégek gyönyörű zöld környezetben, madárcsicsergés és lassan csörgedező patak csobogása mellett fogyaszthatják el a különböző fogásokat.
Az étterem befogadóképessége 110 fő, melynek két része külön-külön és egybenyitva is funkcionál.

A Liza Aqua & Conference Hotel***Superior belső wellness és külső strandolási lehetőségei mellett öt különböző sportpályával várja az érdeklődőket. A Konferencia és Ceremónia terem kiváló helyszín esküvők, konferenciák, csapatépítő tréningek, családi vagy baráti rendezvények lebonyolítására. A Borozó és a külső Grillkert további programlehetőségeket kínál a Vendégek számára.

A Hotel 13 klímatizált, 4 darab egyágyas és 9 darab kétágyas szobával rendelkezik. Minden szoba bővíthető, így akár 40 fő elszállásolása is biztosított.

FEHÉR AKÁC CSÁRDA
6050 Lajosmizse, Alsólajos 47/B
Telefon: +36 (76) 356-820
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Fehér Akác Csárda

Fehér Akác Tükörétterem