Szolgáltatások

 

Tisztelt Látogatónk!

A belga Test-Achats/Test-Aankoop-tól a portugál DECO fogyasztóvédelmi szervezetig, Európa-szerte közel 2.000.000 elégedett ügyfél bizonyítja, hogy a Teszt és Piac Fogyasztóvédelmi Egyesület által kínált szolgáltatások hazánkban Önnek is a hasznára válnak.

Ismerje meg szolgáltatásainkat, melyekkel pénzt takaríthat meg, és bármilyen fogyasztóvédelmi kérdésben segítséget kaphat. Ha felkeltettük érdeklődését, szolgáltatáscsomagunkat megrendelheti a Csatlakozás menüpontra kattintva.

S hogy pontosan mit kínálunk Önnek?

  • Fogyasztói tanácsadás: szakképzett jogászunkat bármilyen fogyasztói kérdéssel megkeresheti. A tanácsadás kiterjed a legkülönbözőbb területekre az általános fogyasztói problémáktól (jótállás és szavatosság) a közüzemi szolgáltatásokon keresztül a pénzügyekig.
    Az általános fogyasztóvédelmi tanácsadáson túl konkrét panaszügyben is kérheti segítségünket. Első körben a rendelkezésünkre álló információk alapján rövid időn belül tájékoztatjuk, hogy megítélésünk szerint milyen eséllyel és mi módon tudja érvényesíteni panaszát. Amennyiben panaszának ügyintézését az adott vállalkozással – javaslatainknak megfelelően – közvetlenül megpróbálta, de ennek ellenére sem járt sikerrel – és erre felhatalmaz minket – közbenjárunk panasza mielőbbi megoldása érdekében. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül megkeressük a panasszal érintett vállalkozást az Ön nevében. Fontos, hogy fogyasztóinkat akkor sem hagyjuk magukra, ha a rendelkezésre álló információk és a hatályos jogszabályok szerint nem vagy nehezen érvényesíthető panasza. Mi ilyenkor is megpróbálunk valamilyen elfogadható kompromisszumot kiharcolni az adott vállalkozásnál ügyfeleinknek.
  • Tesztmagazin: amennyiben szolgáltatásunk Felhasználójává válik, hozzáférést biztosítunk a mindennapi vásárlásaihoz, ügyintézéséhez jelentős segítséget nyújtó online tesztmagazinunkhoz, ahol számos tartós fogyasztási cikk (szórakoztató elektronikai termékek, háztartási gépek stb.), élelmiszerek és szolgáltatások tesztjéhez hozzáférhet. A tesztelt termékek köre folyamatosan bővül. Emellett számos érdekes cikket és hasznos tanácsot olvashat a (fogyasztói) élet megannyi területéről.
  • Vásárlói klub: a rendszerhez csatlakozott kereskedőknél, szolgáltatóknál – ugyanúgy, mint bármely más klubrendszerben – Felhasználóink kedvezményesen vásárolhatnak. Fogyasztóvédelmi szervezetként igyekszünk kiemelt figyelmet fordítani arra, hogy a csatlakozott kereskedők és szolgáltatók valódi minőséget képviseljenek. A kedvezményeket biztosító partnereink listája (a kedvezmény mértékével és pontos leírásával) letölthető innen vagy a Rólunk menüpont Vásárlói kedvezmények almenüjéből.


Ne feledje, ahhoz, hogy részesülhessen a fenti előnyökből, meg kell rendelnie szolgáltatásunkat a Csatlakozás menüpontra kattintva! Havonta már egy gyorséttermi menü áráért hozzáférhet szolgáltatáscsomagunkhoz, amivel pénzt és időt takaríthat meg, ráadásul számos bosszúságtól megkímélheti magát. A megrendelés egyszerű, mindössze néhány percet vesz igénybe. A megrendelés menetéről minden további információt megtalál a Csatlakozás menüpont alatt.