Rólunk

 


Egyesületünkről

Sokéves tapasztalat, profi szolgáltatáscsomag, sikeres nyugat-európai minta – ismerje meg egyesületünket és azt, hogy miben vagyunk mások, mint társaink.

Munkatársaink

Egyesületünk meghatározó munkatársainak rövid bemutatása. Ismerjen meg minket, és forduljon hozzánk bizalommal!

Sajtószoba
Itt találhatja a Teszt és Piac Fogyasztóvédelmi Egyesület által kiadott sajtóközlemények gyűjteményét.

Rólunk írták
Az egyesületünkkel kapcsolatos írásokat, beszámolókat talál e menüpont alatt.

Videók
Ebben a menüpontban találja az egyesületünk által készített videókat. 2014-ben két – pályázati támogatással készült – kampányunkban az utca emberét kérdeztük, mennyire ismeri jogérvényesítési lehetőségeit az internetes vásárlás, illetve a békéltető testületek terén.

Jogi tanácsadás
Szolgáltatáscsomagunk egyik meghatározó elemének bemutatása. Előfizetőink bármilyen fogyasztóvédelmi kérdéssel és konkrét panasszal – előfizetésük ideje alatt – korlátlan alkalommal kereshetik jogi szakértőnket.

Terméktesztek
Előfizetőink főként tartós fogyasztási cikkek és élelmiszerek folyamatosan bővülő, független és részletes tesztjeihez férhetnek hozzá adatbázisunkban. Termékválasztó alkalmazásunkkal a tesztelt termékek között böngészve Ön választhatja ki, melyek érdeklik igazán, ezeket táblázatba rendezve hasonlíthatja össze. Az Ön számára érdektelen paramétereket egyetlen kattintással eltüntetheti a táblázatból, amelyeket aztán később – ha mégis szükség lenne rájuk – újra előhívhat. Szabja testre tesztjeinket, és tájékozódjon független forrásból!

Vásárlói klub
együttműködő partnerek
Itt olvashatja azoknak a kereskedőknek és szolgáltatóknak a listáját, akiknél Előfizetőnkként kedvezményesen vásárolhat. A kedvezményrendszerbe bevont termékek és szolgáltatások körén és pontos mértékén kívül részletes leírást olvashat minden egyes szolgáltatóról.

GYIK
Csokorba gyűjtöttük a legtipikusabb kérdéseket rendszerünkkel kapcsolatban. Ha nem találja a választ az Ön kérdésére, forduljon hozzánk bizalommal!