Szép Gábor

Munkatársaink

 

Szép Gábor
elnök

A közgazdasági szakközépiskola külkereskedelmi ügyintéző szakának elvégzése után Egerben szerzett diplomát angol-kommunikáció szakon, 2000-ben.
Gyakornokként megfordult a Magyar Televízió sportosztályán, majd több médiumnál is dolgozott szabadúszó újságíróként (Kossuth Rádió hírszerkesztőség, Üzleti 7, Business Hungary, Budapest Magic).

2003 novemberében került az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesülethez sajtóreferensként. Később a szervezet szóvivője, majd kommunikációs vezetője lett, illetve az egyesület kiadásában megjelenő fogyasztóvédelmi havilap, a Kosár magazin marketingvezetője, 2009-től főszerkesztője.

Több társával együtt 2010-ben hozta létre a Teszt és Piac Fogyasztóvédelmi Egyesületet, mert úgy látta, hogy hazánkban is szükség van egy nyugat-európai mintán alapuló professzionális fogyasztóvédelmi szervezetre, mely a fogyasztók érdekeit hatékonyan képviselve segíti őket.

Ötödik éve a Pest Megyei Békéltető Testület tagja, korábban több médium – köztük a Magyar Televízió m1 csatornája Megoldások Magazinja című műsorának – fogyasztóvédelmi szakértője volt.

39 éves, nőtlen, Budapesten él.

 

Dr. Dömölki Ferencné (Livia)

élelmiszer-szakértő, élelmiszer tesztvezető

Vegyészmérnök, a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett, majd több, mint 40 évig élelmiszeriparral foglalkozott, 1968-88 között a Kereskedelmi Minőségellenőrző Intézet (KERMI) édesipari főmérnöke, analitikai labor vezetője, élelmiszer osztályvezetője, élelmiszeripari-mezőgazdasági-vendéglátóipari főosztály vezetője volt. 1988-96-ig a COMPACK, majd Sara-Lee Rt. fejlesztési igazgatója, 1997-2001-ig a Kraft Foods Hungary Kft. műszaki tanácsadójaként dolgozott. Nyugdíjba vonulása után az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület élelmiszer-szakértőjeként a civil fogyasztóvédelemnek szentelte szakmai tudását és tapasztalatát. Mai napig különböző szakmai bizottságok tagja, pl. Magyar Élelmiszer Könyv, Codex Alimentarius Hungaricus, Hungaricum Szakértő Bizottság, Kiváló Magyar Élelmiszer stb. A magyar fogyasztókat képviseli a Európai Fogyasztóvédelmi Szervezetek Szövetségében (BEUC) és a Fogyasztók Világszervetében (CI).

Elkötelezett a civil fogyasztóvédelem, a fogyasztók tájékoztatása és képzése iránt.

 

Rajmon Attila
marketing

1986-ban érettségizett a Kőrösi Csoma Sándor orosz-magyar tanítási nyelvű gimnáziumban.
1993-ban diplomázott a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, külgazdasági-marketing szakon. Kiegészítő nemzetközi üzleti tanulmányokat folytatott Hollandiában. Angol és orosz nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik és németül, illetve hollandul alapszinten beszél. Korábban a KTI Rt.-nél és a MATÁV Rt.-nél dolgozott marketing menedzserként.
Budapesten él és egy gyermeke van.


Rajmon Árpád

Rajmon Árpád
kontrolling

1961-ben született Budapesten. 1980-ban érettségizett a Madách Imre Gimnázium angol tagozatán. A BME építőmérnöki Kar után külkereskedelmi üzemgazdász diplomát szerzett a KKF-n 1989-ben.
A KPMG Reviconsult és a Deloitte Touche vállalatok auditora, majd 1999-től a Metro Holding Kft. üzletlánc belső ellenőre volt.