Jogi tanácsadás

 

Ha nem szeretne zsákbamacskát, ha nem akar hetekig várni egy semmitmondó válaszra, forduljon hozzánk bizalommal!

Szakképzett jogászunkat bármilyen fogyasztói kérdéssel megkeresheti. A tanácsadás kiterjed a legkülönbözőbb területekre az általános fogyasztói problémáktól (jótállás és szavatosság) a közüzemi szolgáltatásokon keresztül a pénzügyekig.

Az általános fogyasztóvédelmi tanácsadáson túl konkrét panaszügyben is kérheti segítségünket. Első körben a rendelkezésünkre álló információk alapján rövid időn belül tájékoztatjuk, hogy megítélésünk szerint milyen eséllyel és mi módon tudja érvényesíteni panaszát. Amennyiben panaszának ügyintézését az adott vállalkozással – javaslatainknak megfelelően – közvetlenül megpróbálta, de ennek ellenére sem járt sikerrel – és erre felhatalmaz minket – közbenjárunk panasza mielőbbi megoldása érdekében. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül megkeressük a panasszal érintett vállalkozást az Ön nevében.

Fontos, hogy fogyasztóinkat akkor sem hagyjuk magukra, ha a rendelkezésre álló információk és a hatályos jogszabályok szerint nem vagy nehezen érvényesíthető panasza. Mi ilyenkor is megpróbálunk valamilyen elfogadható kompromisszumot kiharcolni az adott vállalkozásnál ügyfeleinknek.

Ahhoz, hogy segíthessünk, meg kell rendelnie szolgáltatáscsomagunkat a Csatlakozás menüpont alatt.