Govinda

 

GOVINDA VEGETÁRIÁNUS ÉTTEREM

 

EGÉSZSÉGES, HARMONIKUS TÁPLÁLKOZÁS, KELETI HANGULAT ÉS EGZOTIKUS ÍZVILÁG

A Govinda étteremlánc az egész világon ismert, mely Egerben is várja vendégeit. Az indiai vegetáriánus ételek mellett megtalálhatóak a nemzetközi konyha jellegzetességei és a friss alapanyagokból készült színes saláták is. A fűszeres, karakteres ízek kedvelői éppúgy szeretik ételeinket, mint az egészséges- vagy reform táplálkozás hívei.

 

ADALÉK- TARTÓSÍTÓSZER, SZÍNEZÉKMENTES ÉTELEK GAZDAG VÁLASZTÉKA

Ételeink nem tartalmaznak húst, tojást, ezért alapvetően rendkívül egészségesek. A főzés során felhasznált zöldségek és gyümölcsök egy része ökológia gazdaságból származik.

Ételeink a vegetarianizmuson belül lakto-vegetáriánus ételek, azaz a főzés során használunk tejet és tejterméket (így gondoskodunk a szervezet számára szükséges állati fehérjék beviteléről), de készítünk vegán ételeket (tejtermék nélkül) is.

Szakácsaink nagy gonddal, odafigyeléssel és szeretettel készítik el remekműveiket, melyek nem csak a testnek, hanem a léleknek is táplálékul szolgálnak.

 

NAGY VÁLASZTÉK, KEDVEZŐ ÁRAK, MINŐSÉGI ALAPANYAGOK

Különleges, eddig soha nem tapasztalt ízek egy harmonikus környezetben.

Kora tavasztól késő őszig hangulatos terasz áll vendégeink rendelkezésére.

Ha szeretné kipróbálni egészséges módon készült, színes ízvilágú ételeinket, örömmel vesszük rendelését, vagy várjuk Önt személyesen vegetáriánus éttermünkben hétfőtől-péntekig (munkanapokon) 12:00 és 16:00 óra között.

 

GOVINDA VEGETÁRIÁNUS ÉTTEREM

3300 Eger, Tűzoltó tér 5.
Rendelés mobilon: 06-70/2222-631

www.govindaeger.hu
https://www.facebook.com/egrigovindaetterem
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Éttermi nyitvatartás: munkanapokon 12:00-16:00-ig