Thököly vendéglő

THÖKÖLY VENDÉGLŐ

1146 Budapest, Thököly út 80., Telefon: +36 (1) 383-5044, www.thokolyrestaurant.hu

 

20% kedvezmény az étel- és italfogyasztásból. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható és a napi menüre nem vonatkozik. A kedvezmény az Ügyfélkártya felmutatásával vehető igénybe és a számla végösszegéből kerül levonásra.

Thököly Vendéglő

Az 1923-ban alapított budapesti Thököly Vendéglőt 2013 májusában vette át új tulajdonosa, aki azonnal hozzálátott az étterem felújításához, modernizálásához, de a tervek között szerepel a kerthelyiség megújítása és a belső tér egy részének átalakítása is.

Az étterem – amely Zuglóban, a Thököly és a Stefánia út sarkán található – légkondicionált belső résszel és kellemes hangulatú, nagy befogadóképességű terasszal rendelkezik, közvetlen közelében a parkolás ingyenes.

Az étlapon megtalálhatóak a hagyományos és különleges magyaros ételek, ízek. A korábbi étlapot lecserélték, jóval bővebb kínálatot alakítottak ki, növelték az adagokat, és mindezt megfizethető árak mellett tették.

Az étlap magyar, angol, német és orosz nyelven érhető el, minden étel képekkel illusztrálva, így minden betérő vendég könnyedén választhat a kedvére való finomságok közül.

A vendéglő 4 teremmel rendelkezik, melyek összenyitva 130-140 fő befogadására alkalmasak. A fedett kerthelyiségben 220-240 vendéget tudnak kiszolgálni.

Az étterem lehetőséget biztosít céges és családi rendezvények lebonyolítására, melyhez minden szükséges feltételt igyekeznek megteremteni, mint például hangtechnika, projektor stb.

Különböző műsoros és zenés estekkel is várják a betérő vendégeket.

A cigányzenészek téli időszakban vasárnap délben, nyári időszakban szombat esténként és vasárnap ebédidőben muzsikálnak, csütörtök, péntek és szombat este pedig a Voyage zenekar játszik.

Havonta egyszer fellép Bakacsi Béla, táncdalénekes.

Weboldal cím: www.thokolyrestaurant.hu
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: +36 1 383 5044
Cím: 1146 Budapest, Thököly út 80. (Thököly-Stefánia sarka)
Nyitva tartás: Minden nap 11 órától, este 22 óráig.